1-4 dagers levering
Gratis bytte
Gratis frakt

Frakt og levering

Vi sender ikke til utlandet eller svalbard.

Fraktpriser

Vi tilbyr 3 ulike frakt alternativer - noe for enhver smak!
Sjekk alltid hvilke priser som er gjeldene når du sjekker ut av handelkurven og forsikre deg at du har valgt det fraktalternativ som du ønsker!


1) PostNord -  Vårt rimeligste fraktalternativet!
     Frakt 69,-  *Gratis frakt på ordre over 699,-

Vi bentytter PostNord MyPack Home og PostNord MyPack Collect til pakker som er blir for store til å leveres hjem til deg.
Det er pakkens størrelse/innhold og bosted som avgjør om pakken sendes hjem til deg eller om den må hentes på utleveringssted. Dette kan du først se når du har mottatt sporingsnummer på pakken din.

- Alle pakkene har sporing. 
!  * Noen ganger kjøres det "gratis frakt" kampanjer på fraktalternativ 1 - Velger du et annet frakt-alternativ vil dette ikke inngå i "gratis frakt" - kampanjen 
! 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------2) POSTEN Klimanøytral Servicepakke - Posten utleveringssted
     Fast frakt 129,-

Hent din pakke hos Posten utleveringssted uavhengig av pakkens størrelse. Ligger i 14 dager på utleveringssted før den returneres som uavhentet.
Les mer om Posten Bring sin Klimanøytral Servicepakke her

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vi pakker normalt bestillingen din innen 24 timer (mandag-fredag) og sender pakken fra vårt lager innen 1-4 arbeidsdager. (Pakken bruker som oftest 1-2 virkedager til Sør-Norge og 5-7 virkedager til Nord Norge på transport)

Dersom det er spesifisert annen leveringstid i produkt-teksten er dette gjeldende og det er da informasjonen i produkt-teksten på varen kunden skal forholde seg til.


OBS! Ved salg/kampanjer/helligdager og ferier/ekstra stor pågang må ekstra leveringstid påregnes. Ved feil i varebeholdningen o.l. kan det oppstå forsinkelser som kan gå utover leveringstiden. Husk å bestille i god tid før helligdager!
 

Instagram