1-4 dagers levering
Gratis bytte
Gratis frakt

Frakt og levering

Vi sender ikke til utlandet eller svalbard.

Fraktpriser

Vi tilbyr 4 ulike frakt alternativer - noe for enhver smak!
Sjekk alltid hvilke priser som er gjeldene når du sjekker ut av handelkurven og forsikre deg at du har valgt det fraktalternativ som du ønsker!

 

Vi benytter Helthjem som en av våre fraktleverandører. Helthjem leverer pakker hjem til kunden, enten på dørmatten eller i postkassen.

Alle forsendelser med Helthjem har sporing.

Budene til Helthjem jobber om natten, og du trenger ikke være våken for å ta imot pakken. Pakker leveres over hele landet seks dager i uken. 

Ved levering til utleveringssted så vil pakken sendes til den butikken som er nærmest deg.

 

1. På dørmatten – Gratis frakt

Leveres på dørmatten eller i postkassen din. Kun for pakker under fem kilo og under 25x35x12 cm.

Levering fra Helt hjem

 

2. På utleveringsted – Frakt kr 30

Hentes på lokalt utleveringsted via Helt hjem: kiosker og mindre butikker. Det nærmeste hentepunktet vil bli automatisk valgt for deg

 

3. Mypack – Frakt kr 39

Mypack. Hentes på lokalt utleveringsted via Postnord: matbutikker og egne Postnord hentepunkt – Det nærmeste hentepunktet vil bli valgt automatisk for deg

 

4. Posten klimanøytral servicepakke - Frakt kr 129

Hent din pakke hos Posten utleveringssted uavhengig av pakkens størrelse. Ligger i 14 dager på utleveringssted før den returneres som uavhentet. 

Les mer om Posten Bring sin Klimanøytral Servicepakke her

 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Vi pakker normalt bestillingen din innen 24 timer (mandag-fredag) og sender pakken fra vårt lager innen 1-4 arbeidsdager. (Pakken bruker som oftest 1-2 virkedager til Sør-Norge og 5-7 virkedager til Nord Norge på transport)

Dersom det er spesifisert annen leveringstid i produkt-teksten er dette gjeldende og det er da informasjonen i produkt-teksten på varen kunden skal forholde seg til.


OBS! Ved salg/kampanjer/helligdager og ferier/ekstra stor pågang må ekstra leveringstid påregnes. Ved feil i varebeholdningen o.l. kan det oppstå forsinkelser som kan gå utover leveringstiden. Husk å bestille i god tid før helligdager!

Instagram