Gratis frakt på ordre over kr 499.- 1-4 dagers levering Garantert fornøyd - Vi pakker bestillingen din innen 12 timer!
51 96 44 99Mandag - Fredag 09.00 - 15.00
Retur av sko

Viktig informasjon om retur av sko:

Returseddel kan lastes ned her https://minside.postnord.no/public-services/booking-return
(LEVERES INN TIL POSTNORD)

Tast inn returkode: MOTERET

(Det koster kr 69 å benytte seg av returseddelen. Fakturaen vil bli ettersendt deg pr epost.) Det er viktig at du også legger ved pakkseddelen inni pakken slik at vi enkelt kan finne ditt ordrenummer og kontakinformasjon. Returseddelen skal festes utenpå

Har du valgt faktura så er det viktig at du kontakter Klarna på telefon: 21018991 / info@klarna.no eller gå inn på mine sider på www.klarna.no - Der kan du utsette/pause fakturaen din til din retur er behandlet.

Ved retur av sko skal skoene returneres ubrukt i skoesken. De kan selvfølgelig prøves, men det må gjøres innendørs. Vennligst pakk inn skoesken i plast eller papir før sending, ikke fest tape og adresselapp direkte på skoesken! Skoesken er en del av produktet og skal alltid følge varen. Det er derfor svært viktig at denne returneres i samme stand som den ble mottatt.
Sko som returneres i originaleske som er teipet, skrevet på med tusj, eller som har postetikett direkte påklistret skoesken vil ikke bli godkjennes og varen vil bli returnert tilbake til kunden.


Hvis det er en reklamasjon (feil på varen) ønsker vi bilder tilsendt på mail til post@motehus.no. Legg ved informasjon hva varen heter og hvilket ordrenummer den kommer fra slik at vi kan hjelpe deg. Vi trenger ikke få reklamasjoner i retur hvis dere har sendt oss bilder av feilen(e) på varen.

Lurer du på noe? Spør oss.