1-4 dagers levering
Gratis bytte
Gratis frakt på ordre over 499

Savner du pakken din?

Venter du på ordren din fra Black Friday uka?

Postnord har store utfordringer og lengre leveringstid enn vanlig. De har også sendt noen containere til feil by som har gjort at enkelte pakker ikke har noen ny status enn at den er sendt fra oss.
De jobber på spreng og disse pakkene vil få ny status i løpet av kort tid. Ingen pakker er forsvunnet og alt er lokalisert selvom pakken ikke har noen ny sporing status.Vi beklager ulempene og håper pakken din er fremme i løpet av få dager. Det er ikke nødvendig å kontakte oss for å høre hvor pakken din er. Du vil få oppdatering fra Postnord når pakken er klar til henting
Beklager så mye for den ekstra leveringstiden som følge av Black Friday og ekstreme volumer. 

Varsel om forsinkelser på grunn av kapasitetsutfordringer i forbindelse med Black Friday og Black Week.

Uke 47 ble det volumrekord i antall pakker (752 000 pakker) på grunn av våre kunders vellykkede Black Friday og Black Week kampanjer. Dette har gitt en volumvekst på 42 % mot i fjor.

Det er forventet en ytterligere økning i uke 48 hvor vi vil nærme oss 900 000 pakker (kolli).

PostNord har satt ekstrakapasitet på for å håndtere disse volumene, og vil også produsere kommende helg. PostNord er sannsynligvis ikke à jour før ut i neste uke.

Viser også til driftsmelding sendt tidligere i dag, og vi beklager ulempene dette medfører for våre kunder. Våre avdelinger gjør det de kan for å levere godset i tide, men forsinkelser kan oppstå.

Les hele meldingen

 
 
 

Med vennlig hilsen
PostNord

Instagram