Gratis frakt på ordre over kr 499.- 1-4 dagers levering Gratis bytte Pakken sendes innen 24 timer
51 96 44 99Mandag - Fredag 09.00 - 15.00
Personvern

Vi tar ansvar for alle personopplysninger gitt til oss. De vil kun bli brukt til den intensjonen de er ment, nemlig i forbindelse med kjøp i nettbutikken. Dersom du krysser av for å motta nyhetsbrev, har du godtatt at Motehus.no AS kan bruke opplysningene du har oppgitt til å sende deg dette. Du kan når som helst enkelt melde deg av slike tjenester.

Ved bruk av kredittkort på Motehus.no AS sine sider, er kjøpet trygt forvart gjennom SSL (Secure Sockets Layer), som er en standard for kryptering av informasjon mellom nettbutikk og bank

Vi samler inn og oppbevarer loggdata om hvilke katogorer og produkter våre kunder klikker/søker på. Dette for å kunne lære våre kunder sine kjøpsmønstre og fobredre vårt produktutvalg. Det gjør det også mulig å vise deg relaterte produkter.

Motehus.no selger ikke opplysninger til en tredjepart.  Vi bytter heller ikke noen opplysninger til en tredjepart foruten med naturlige årsaker til betalingspartner og transportør(Posten Norge) som vi er avhengig av å gjøre for å få fullført handelen.

INFORMASJONSKAPSLER

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) på nettsidene. Informasjonskapsler er data som blir sendt fra servere og lagret i nettleseren din, og vi bruker disse til å forbedre brukeropplevelsen på våre tjenester. Vi deler ikke noe av informasjonen som samles inn med tredjeparter, og våre informasjonskapsler er regulert under norsk lov om elektronisk kommunikasjon § 2-7 b.

HVORDAN FUNGERER DET?

En informasjonskapsel er en tekstfil som lagres i nettleseren din når du besøker nettsiden vår. Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre våre tjenester og huske dine personlige preferanser. Du kan administrere hvordan disse lagres på enheten ved å endre innstillingene i nettleseren din. Her kan du også slette lagrede informasjonskapsler. Merk at om du blokkerer informasjonskapsler vil dette kunne påvirke bruken av våre tjenester og fjerne dine personlige preferanser.

HVA BRUKER VI INFORMASJONSKAPSLER TIL?

  • Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre våre nettsider og huske dine personlige preferanser som passord og språk.
  • Vi bruker Google Analytics til å generere statistikk om besøkende til våre nettsider og analysere hvordan besøkende bruker dem.

HVORDAN FJERNER JEG INFORMASJONSKAPSLER?

Loven krever at besøkende til våre nettsider samtykker at vi benytter informasjonskapsler, men det er nok å be om samtykke én gang så lenge vi ikke endrer vilkårene. De fleste nettleserene aksepterer informasjonskapsler automatisk, men dette kan du endre under innstillingene i nettleseren din. Besøk gitt side for din nettleser for mer informasjon om hvordan du sletter eller blokkerer informasjonskapsler.

Chrome
Safari
Safari iOS
Opera
Firefox
Explorer
Edge