Gratis frakt på ordre over kr 499.- 1-4 dagers levering Garantert fornøyd - Vi pakker bestillingen din innen 12 timer!
51 96 44 99Mandag - Fredag 09.00 - 15.00
Retur av vare / Returseddel

Viktig informasjon angående retur:

Vi har fått ny returordning og nå skal alle returene leveres hos Postnord. Du kan laste ned returseddel her(men først kopier denne koden: MOTERET som skal skrives inn i neste steg). https://minside.postnord.no/public-services/booking-return  Tast inn returkode: MOTERET

 

Bruk av returseddelen koster kr 69.- Hvis du vil returnere varene gjennom Posten så kan du gjøre det for egen regning.

Angrerett og reklamasjon

Vi ønsker bare fornøyde kunder, så om du fikk en vare du ikke var fornøyd med, ikke passet eller ikke ønsker å ha, så  ordner  vi selvsagt dette. For at dette skal gå mest mulig smertefritt så har vi noen regler som må følges. Ønsker du å returnere en vare  etter at du har mottatt den fra motehus.no så er det angrerettloven som gjelder.  

Slik gjør du:

Har du valgt faktura så er det viktig at du kontakter Klarna på telefon: 21018991 / info@klarna.no eller gå inn på mine sider på www.klarna.no - Der kan du utsette&pause fakturaen.

1) Legg varen du ønsker å returnere i emballasje og send pakken i retur til oss. Print ut returseddelen som du finner her: https://minside.postnord.no/public-services/booking-return
Tast inn returkode: MOTERET

(Det koster kr 69 å benytte seg av returseddelen. Fakturaen vil bli ettersendt deg pr epost.) Det er viktig at du også legger ved pakkseddelen inni pakken slik at vi enkelt kan finne ditt ordrenummer og kontakinformasjon. Returseddelen skal festes utenpå.

Hvis du vil sende pakken i retur med Posten.
Sørg for at mottakeradressen kommer tydelig frem.

Vår returadresse er: Motehus.no AS, Postboks 8 Forus, 4064 Stavanger. Legg ved pakkseddelen i pakken og kryss av for hvilket
returvalg som passer deg best. Vi anbefaler deg å sende varene i retur som a-post da dette oftest er rimeligst. Veier varen mer enn 350 gram så anbefaler vi deg å bruke vår returseddel. Returseddelen koster kr 69 å benytte seg av.
 

Kunden betaler returporto (ved reklamasjoner eller pakkefeil står vi for returkostnaden, kontakt oss før du returnere). Hvor mye det koster i porto å returnere varen avhenger av hvilken vekt og volum varer er i. Du finner oppdatert portooversikt på Posten.no (Send i retur som a eller b-post) Bruker du vår returseddel koster det alltid kr 69 inkl mva.

2) Ønsker du å bytte noen av varene dine? Da legger du inn en ny ordre på Motehus AS og velger betalingsalternativ faktura/klarna konto eller kredittkort. Da vil den nye ordren bli sendt ut med en gang. Kontakt oss på mail post@motehus.no   med ditt nye ordrenummer. Vi fjerner da frakten på din nye ordre. Din retursending vil bli behandlet og oppgjort når vi mottar den.

3) Ved retur tilbakeføres pengene til kortet som ble benyttet ved kjøp om du har betalt med kredittkort. For alle kredittkorthenvendelser kontakt Klarna på 21018991.Har du betalt på posten når du hentet ut din pakke må du legge ved ditt kontonummer. Pengene blir tilbakeført innen 7 virkedager.

Dersom du har handlet med faktura og returnerer en vare betaler du kun for varen du beholder, så arkiverer vi fakturaen når returen er mottatt. Hvis hele ordren blir returnert vil fakturaen bli slettet i sin helhet. Har du allerede betalt din faktura vil pengene bli tilbakeført innen 7 virkedager.


Angring før ordren er pakket/sendt: Send oss en e-post på post@motehus.no og kanseler ordren. Du kan også ringe kundeservice på 51964499. Man-Fre 09-15

Viktig informasjon om retur av sko:

Ved retur av sko skal skoene returneres ubrukt. De kan selvfølgelig prøves, men det må gjøres innendørs. Vennligst pakk inn skoesken i plast eller papir før sending, ikke fest tape og adresselapp direkte på esken! Skoesken er en del av produktet og skal alltid følge varen. Det er derfor svært viktig at denne returneres i samme stand som den ble mottatt.
Sko som returneres i originaleske som er teipet, skrevet på med tusj, eller som har postetikett direkte påklistret skoesken vil ikke bli godkjent som retur.


Lurer du på noe? Spør oss.